Contacteer Ons

Tel:  0486 35 22 99
[email protected]ONZE TROEVEN

  • + 20 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • 6/7 bereikbaar
  • Snel en efficiënt


Locatie

DE GEEST TOMMY

Kernenergiestraat 47A
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Bekijk routemap

Houten gevelbekleding in Wilrijk bij Tommy De Geest

KLASSEVOL, RUSTIEK OF STRAK: WIJ ZORGEN VOOR UW UITSTRALING

Als specialist in gevelbekleding bieden wij u talrijke materialen. Die hebben allen hun specifieke eigenschappen en voordelen. Wilt u verschillende materialen combineren in de gevel van uw woning of bouwproject? Dat kan. Wij voeren ook totaalprojecten uit. 

Soorten gevelbekleding:

  • 3 soorten hout: thermowood, cederhout en padouk
  • Leien, meestal ruitvormig
  • Zink 

HOUT

Bij Tommy De Geest hebben we al jaren ervaring met houten daken. We kunnen u dus perfect bijstaan in de keuze van uw materiaal, de afwerking ervan en de manier van dekken. De mooie look in combinatie met de milieuvriendelijkheid maakt van hout een uitstekende keuze voor het bekleden van uw gevel of dak. Opteer je voor een onderhoudsvrij materiaal? Dan is het duurzame natuurproduct cederhout allicht de beste keuze. Cederhout gaat onbehandeld minstens 20 jaar mee, al moet opgemerkt worden dat de oorspronkelijke uitstraling van het hout langzaam verdwijnt.

Een andere houtsoort die van paars-donkerrood naar een mooie zilvergrijze tint evolueert doorheen de jaren, is padouk. Padouk vergrijst prachtig en blijft een mooi karakter uitstralen. Ook bij deze houtsoort levert u een minimum aan inspanning wat betreft het onderhoud.

Verder werken we bij Tommy De Geest in Wilrijk met thermowood: thermisch behandeld naaldhout dat geschikt is om de grillen van het Belgische klimaat te trotseren. heeft al jaren ervaring met leien daken, wij kunnen u dus goed bijstaan in de keuze van de leien, de afwerkingen en de manier van dekken. 

Een combinatie van gevelplaten en houten gevelbekleding is mogelijk. We bieden planchetten aan in diverse houtsoorten of een geïsoleerde structuur. 

LEIEN

Leien gevelbekleding wordt al sinds oudsher gebruikt om ervoor te zorgen dat daken en gevels waterdicht zijn. Ze ademen een sfeer van klasse uit en kunnen op verschillende manieren gedekt worden volgens het bestaande of het nieuwe karakter van uw woning.

Onze leien zijn beschikbaar in verschillende kleuren, formaten en afwerkingen. Een traditionele uitstraling of toch maar voor hypermoderniteit gaan? U zegt het, wij realiseren het! 

ZINK

Traditioneel met een natuurlijke uitstraling, unieke kleuraspecten, een moderne en harmonieuze look, lichtgewicht, duurzaam, een zelfbeschermende patinalaag, … Need we say more? Zink biedt enkele uniek eigenschappen die een opvallend contrast kunnen creëren met andere soorten materialen. De creativiteit van een gevel in zink is dan ook vrij onbegrensd: de verschillende kleurmogelijkheden zorgen voor een uitstraling die met klassiekere bouwmaterialen niet bereikt wordt. 

CONTACT

Wilt u nog een andere façade voor uw woning? Dat kan! Ook de renovatie van een bestaande gevel behoort tot onze expertise. Wij zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak zodat uw woning eigenheid ademt. Contacteer ons gerust voor meer info over onze gevelbekleding of voor een vrijblijvende afspraak ter plaatse.