Contacteer Ons

Tel:  0486 35 22 99
[email protected]ONZE TROEVEN

  • + 20 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • 6/7 bereikbaar
  • Snel en efficiĆ«nt


Locatie

DE GEEST TOMMY

Kernenergiestraat 47A
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Bekijk routemap

Tommy De Geest installeert en renoveert platte daken in Wilrijk

PLATTE DAKEN

Koopt of renoveert u een woning, dan moet u vroeg of laat uw dak onder handen nemen. Laat deze complexe klus over aan mannen met de nodige expertise en geniet zodoende van een dak dat in topconditie wordt afgeleverd. Naast hun specialisatie in algemene dakwerken, zijn deze ervaren werklui helemaal thuis in de wereld van de platte daken in EPDM van het prestigieuze merk Resitrix. Platte daken hebben de laatste jaren duidelijk aan populariteit gewonnen: in het straatbeeld duiken steeds meer gebouwen met daken in EPDM of roofing op die een sterke waterdichte en isolerende functie hebben. 

ROOFING/EPDM & LICHTKOEPELS

De meeste platte daken van oudere panden zijn bedekt met bitumen of roofing. Deze dakbedekking - ook goed voor groendaken - was lange tijd het meest gangbare materiaal voor de verwerking op platte daken. Maar ook roofing geniet van voordelen als duurzaamheid en rendabiliteit. Beide materialen zijn een uitstekende bedekking voor uw plat dak. Deze materialen kunnen zowel voor nieuwbouw als voor renovatie worden toegepast. Daarnaast zorgen we ook voor de aanleg van lichtkoepels en dakramen (velux). 

U hoort het al… Dankzij Tommy De Geest en zijn werkmannen kunt u op uw beide oren slapen wat betreft de kwaliteit, rendabiliteit en afwerking van uw plat dak. Uw dakproject in omgeving Wilrijk is bij Tommy De Geest in goede handen!