Contacteer Ons

Tel:  0486 35 22 99
[email protected]ONZE TROEVEN

  • + 20 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • 6/7 bereikbaar
  • Snel en efficiënt


Locatie

DE GEEST TOMMY

Kernenergiestraat 47A
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Bekijk routemap

Isolerende gevelbekleding bij Tommy De Geest in Wilrijk

ESTHETIEK EN KWALITEIT NAADLOOS SAMENGEVOEGD IN UW GEVELBEKLEDING

Uw gevel is uw visitekaartje. Wie wil er nu geen pand met een prachtig en sterk esthetisch karakter? Oude gevels smukken wij met plezier op en doen we er weer fris en vernieuwend uitzien. Samen met u zoeken we de gevelbekleding uit die perfect bij uw woning past en die bovendien een isolerende functie heeft. 

ISOLERENDE FUNCTIE

Minstens even belangrijk als een mooi esthetisch geheel, is het isolatiemateriaal dat ervoor zorgt dat uw woning waterdicht gemaakt wordt. Bij Tommy De Geest zorgen we ervoor dat we isoleren in één groot isolatieschild om op die manier koudebruggen te kunnen vermijden. We plaatsen bovendien gevelisolatie aan de hand van harde isolatieplaten en geventileerde spauwen. 

CONTACT

Een gevel is veel meer dan een hoop kale bakstenen. De juiste gevelbekleding geeft uw woning een mooie look en zorgt voor een coherent (isolerend) geheel. Twijfelt u nog of Tommy De Geest en zijn werklui de geknipte vakmannen zijn om uw project in handen te nemen? Maak gerust een afspraak en dan bekijken we samen wat de opties zijn voor uw specifieke vraag.