Contacteer Ons

Tel:  0486 35 22 99
[email protected]ONZE TROEVEN

 • + 20 jaar ervaring
 • Professioneel advies
 • 6/7 bereikbaar
 • Snel en efficiënt


Locatie

DE GEEST TOMMY

Kernenergiestraat 47A
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Bekijk routemap

Dakrenovatie in Wilrijk bij Tommy De Geest

GEEN KLUS TE ZWAAR, GEEN DAK TE HOOG

PLATTE DAKEN

Koopt of renoveert u een woning, dan moet u vroeg of laat uw dak onder handen nemen. Laat deze complexe klus over aan mannen met de nodige expertise en geniet zodoende van een dak dat in topconditie wordt afgeleverd. Naast hun specialisatie in algemene dakwerken, zijn deze ervaren werklui helemaal thuis in de wereld van de platte daken in EPDM van het prestigieuze merk Resitrix. Platte daken hebben de laatste jaren duidelijk aan populariteit gewonnen: in het straatbeeld duiken steeds meer gebouwen met daken in EPDM of roofing op die een sterke waterdichte en isolerende functie hebben. 

ROOFING/EPDM & LICHTKOEPELS

De meeste platte daken van oudere panden zijn bedekt met bitumen of roofing. Deze dakbedekking - ook goed voor groendaken - was lange tijd het meest gangbare materiaal voor de verwerking op platte daken. Maar ook roofing geniet van voordelen als duurzaamheid en rendabiliteit. Beide materialen zijn een uitstekende bedekking voor uw plat dak. Deze materialen kunnen zowel voor nieuwbouw als voor renovatie worden toegepast. Daarnaast zorgen we ook voor de aanleg van lichtkoepels en dakramen (velux). 

U hoort het al… Dankzij Tommy De Geest en zijn werkmannen kunt u op uw beide oren slapen wat betreft de kwaliteit, rendabiliteit en afwerking van uw plat dak. Uw dakproject in omgeving Wilrijk is bij Tommy De Geest in goede handen! 

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Bij ons kan u terecht voor daken van nieuwbouw en het vernieuwen van daken in een renovatieproject. Om tot een perfect resultaat te komen, worden de volgende zaken perfect uitgevoerd: 

Nieuwbouw

 • Aanleg hellende daken + gebinten
 • Aanleg platte daken
 • Plaatsen dakisolatie
 • Aanleg lichtkoepels en Velux
 • Aanleg zink- en koperwerken (dakgoten en afvoerbuizen)

Renovatie

 • Bij platte daken blijft dakbedekking mogelijk liggen met bovenop isolatie en daarover nieuwe dakbedekking (EPDM, roofing)
 • Bij hellende daken wordt het oude dak steeds afgebroken en een nieuw dak geplaatst. 

HELLENDE DAKEN

Toch mogen we de populariteit en de voordelen van hellende daken niet onderschatten.

Hellende daken zijn veelzijdig: ze komen voor in diverse vormen (zadel-, lessenaars-, mansardedak, …) en passen daardoor bij zowat elke bouwstijl. Bovendien creëren ze extra ruimte aangezien u de oppervlakte onder het dak optimaal kunt benutten. Hellende daken regelen zonder problemen uw regenafvoer: door de hellingsgraad vloeit hemelwater af en kunt u tot 95% van het water recupereren voor huishoudelijk gebruik!