Uw expert in

Algemene Dakwerken

Nieuwbouw & Renovatie

Tommy de Geest realiseert samen met zijn team van experten alle dakwerkzaamheden die u maar kunt bedenken. Van een plat tot een hellend dak, van renovatie tot nieuwbouw... Dankzij onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap en onze kwaliteitsmaterialen bent u zeker van topkwaliteit en een uitstekende service! Uw investering rendabel maken, een dak dat volledig aan uw wensen voldoet en uitermate tevreden klanten zijn onze absolute prioriteiten.

Bent u op zoek naar een ervaren team dakwerkers? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een gratis offerte aan. Wij staan u graag te woord!

GRATIS OFFERTE

DAKWERKEN

Lees meer

DAKISOLATIE

Lees meer

PLATTE DAKEN

Lees meer

DAKISOLATIE: BESPAAR OP UW EINDREKENING

Weet u waar Tommy De Geest het warm van krijgt? Van goed uitgevoerde dakisolatie bij u thuis! Tijdens de winter moet u minder stoken en in de zomer blijft het binnen aangenaam koel. Naast het financiële aspect en het milieuvoordeel houdt dakisolatie ook hinderlijk straatlawaai buiten. We realiseren dit voor u door zowel de binnen- als buitenkant te isoleren.

Onze vakmannen zijn qua dakisolatie vertrouwd met de nieuwste technieken en plaatsen een superdunne en sterk isolerende laag, zowel langs binnen als langs buiten. Uw portefeuille en het milieu zullen u dankbaar zijn als u uw dak laat isoleren door de experten van Tommy De Geest in Wilrijk!

lees meer